downloadlagu-76.com

Download lagu Ayuni Aisyah, Nino Baskara - Tresno Nelongso mp3 & video

Download lagu Ayuni Aisyah, Nino Baskara - Tresno Nelongso dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2018. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Ayuni Aisyah, Nino Baskara

Artis Ayuni Aisyah Nino Baskara
Judul Tresno Nelongso
Album Best Of Aini Record, Vol. 10 (compilation)
Rilis 2018

Link Download Ayuni Aisyah, Nino Baskara - Tresno Nelongso

Lirik Lagu Tresno Nelongso

 

aku getun jaman semono
sliramu tak tinggal lungo
ora pamit ora kondho-kondho
malah ra tak jaluk wong tuwo
muleh-muleh sliramu kromo
aku getun aku nelongso

senajan abot atiku
nikah karo priyo liyo
ning awakmu uwis gawe kuciwo
aku tresno sliramu cidro
atiku keloro-loro
aku nikah pilihan wong tuwo

nangis sak jroning atiku
weruh temune mantenmu
kepingin tak rebut tak sisehake bojomu

ojo ngreridu atiku
wis tak tutup kenanganmu
senajan tresnoku
gedhe banget mring sliramu

aku getun jaman semono
sliramu tak tinggal lungo
ora pamit ora kondho-kondho
malah ra tak jaluk wong tuwo
muleh-muleh sliramu kromo
aku getun aku nelongso

senajan abot atiku
nikah karo priyo liyo
ning awakmu uwis gawe kuciwo
aku tresno sliramu cidro
atiku keloro-loro
aku nikah pilihan wong tuwo

nangis sak jroning atiku
weruh temune mantenmu
kepingin tak rebut tak sisehake bojomu
ojo ngreridu atiku
wis tak tutup kenanganmu
senajan tresnoku
gedhe banget mring sliramu

senajan tresnoku
gedhe banget mring sliramu

Video Tresno Nelongso

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu