downloadlagu-76.com

Download lagu Desy Thalita - Akhire Cidro mp3 & video

Download lagu Desy Thalita - Akhire Cidro dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2018. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Desy Thalita

Artis Desy Thalita
Judul Akhire Cidro
Album Best Of Milady Record, Vol. 1 (compilation)
Rilis 2018

Link Download Desy Thalita - Akhire Cidro

Lirik Lagu Akhire Cidro

Sera, Melody Record

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno ho-ho

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno ho-ho

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Melody Record
Sera oha ohe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku, kowe lan Gusti sing ngerti

Video Akhire Cidro

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu