downloadlagu-76.com

Download lagu Desy Thalita, Dendra - Ktp Kenangan Taman Paseban mp3 & video

Download lagu Desy Thalita, Dendra - Ktp Kenangan Taman Paseban dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2017. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Desy Thalita, Dendra

Artis Desy Thalita Dendra
Judul Ktp Kenangan Taman Paseban
Album One Vaganza Sepurane (compilation)
Rilis 2017

Link Download Desy Thalita, Dendra - Ktp Kenangan Taman Paseban

Lirik Lagu Ktp Kenangan Taman Paseban

Duh nimas opo wes lali kahanan

Susah seneng mesem bareng neng taman paseban

Tresno siji jroning ati

Yo mung ono kanggo kowe

Lan ora niatan golek labuhan liyane

 

Duh kangmas buangen kabeh roso kui

Mergo tresno ati iki wes ono sing nduweni

Lilakno awakku nyanding priyo liyo

Sampun mantep njeroning dodo

Lan kowe ojo kuciwo

Paseban dadi kenangan aku ngisi lakuku

Mergo kowe dudu priyo pilihanku

 

[REFF]

Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas

Disanding priyo liyo bakal gawe ati loro

Paseban kang dadi seksi tresno iki tulus suci

Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

 

Lelakon loro yo ditrimo rasane pahit yo ra popo

Jangan buat susah bukannya menyerah

Walaupun cinta yang kini hilang sudah

Rasah janji jikalau tiada bukti

Karena hati bukanlah sebuah pondasi

Sing kuat seko wesi sing iso dilarani

Mending leren katimbang mung mangan ati

 

Tresno siji jroning ati

Yo mung ono kanggo kowe

Lan ora niatan golek labuhan liyane

 

[REFF]

Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas

Disanding priyo liyo bakal gawe ati loro

Paseban kang dadi seksi tresno iki tulus suci

Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

 

Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas

Disanding priyo liyo bakal gawe ati loro

Paseban kang dadi seksi tresno iki tulus suci

Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

 

[PENUTUP]

Pangapurane mas aku nyuwun pamit neng awakmu

Lan dongakno mugo aku iso langgeng karo pilihanku

Video Ktp Kenangan Taman Paseban

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu