downloadlagu-76.com

Download lagu Eny Sagita - Nasibku mp3 & video

Download lagu Eny Sagita - Nasibku dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2018. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Artis Eny Sagita
Judul Nasibku
Album Best Of Aini Record, Vol. 10 (compilation)
Rilis 2018

Link Download Eny Sagita - Nasibku

Lirik Lagu Nasibku

 

opo atimu digawe soko watu
opo batinmu ketutup gunung sewu
mbiyen kowe kondo mung aku sing kok tresno
ora bakal ono tresnane wong liyo

remuk atiku ajuring uripku
tak gowo nganti pungkasing umurku
loro aku loro gelo atiku gelo
nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku
tak gowo nganti pungkasing umurku
loro aku loro gelo atiku gelo
nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku
tak gowo nganti pungkasing umurku
loro aku loro gelo atiku gelo
nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

ora ngiro tegone roso atimu
tanpo pamit lan kabar medhot tresnamu
tangis amung tangis tak lilakke awakmu
koyo ngene lelakon urip nasibku
nasibku nasibku nasibku

Video Nasibku

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu