downloadlagu-76.com

Download lagu Ilham Wijaya - Layang Kangen mp3 & video

Download lagu Ilham Wijaya - Layang Kangen dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2018. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Ilham Wijaya

Artis Ilham Wijaya
Judul Layang Kangen
Album Best Of Aini Record, Vol. 10 (compilation)
Rilis 2018

Link Download Ilham Wijaya - Layang Kangen

Lirik Lagu Layang Kangen

 

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
Ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
Merem
Ora maido sopo wong sing
Ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
Pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

Video Layang Kangen

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu