downloadlagu-76.com

Download lagu Jo Klitik - Esem Lan Ngguyumu mp3 & video

Download lagu Jo Klitik - Esem Lan Ngguyumu dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2018. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Jo Klitik

Artis Jo Klitik
Judul Esem Lan Ngguyumu
Album Best Of Aini Record, Vol. 10 (compilation)
Rilis 2018

Link Download Jo Klitik - Esem Lan Ngguyumu

Lirik Lagu Esem Lan Ngguyumu

 

Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu, neng endi paranmu
Opo kowe iseh eleng aku
Janjimu, lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku


Tekan saiki, kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku
Fotomu neng kamarku koyo kowe neng sandengku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnoku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali esem lan guyumu
Esemmu lan guyumu


Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe iseh eleng aku
Janjimu lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku
Tekan saiki kowe iseh tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku


Fotomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandengku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnoku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali esem lan guyumu
Fotomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandengku


Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnoku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

Video Esem Lan Ngguyumu

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu