downloadlagu-76.com

Download lagu Jo Klitik - Kanggo Kowe mp3 & video

Download lagu Jo Klitik - Kanggo Kowe dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2016. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Jo Klitik

Artis Jo Klitik
Judul Kanggo Kowe
Album The Rosta, Vol. 18 (compilation)
Rilis 2016

Link Download Jo Klitik - Kanggo Kowe

Lirik Lagu Kanggo Kowe

 

Opo wis sak mestine aku kudu koyo ngene,
Bebarengan karo kowe urip sak bendinane.
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno,
Aku percoyo ra ono wong priyo liyo.

Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo.
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari.

Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati.
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani.

Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo.
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari.

Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati.
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani.

Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati.
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani.

Video Kanggo Kowe

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu