downloadlagu-76.com

Download lagu Nella Kharisma, Bayu G2b - Sepurane mp3 & video

Download lagu Nella Kharisma, Bayu G2b - Sepurane dengan kualitas tinggi. Download album compilation ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2017. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Nella Kharisma, Bayu G2b

Artis Nella Kharisma Bayu G2b
Judul Sepurane
Album One Vaganza Sepurane (compilation)
Rilis 2017

Link Download Nella Kharisma, Bayu G2b - Sepurane

Lirik Lagu Sepurane

Sepurane baen sun eman nong welase
Hang bengene sing gampang uliye nggayuh atine
Saikine riko teko nong isun maning
Arep nyambung roso hang wes riko gawe
Riko gawe loro

Sepi hang sun roso sakat riko tinggalno
Saiki ilang mergo ono hang ngganteni liyan riko
Dudu sun sing welas, dudu sun wes sing demen
Tapi ati iki wes ono hang manggoni
Sepurane baen

Lilakno wes isun lilakno
Ojo ngarep isun maning
Ojo nyikso isun maning
Loro rasane mulo loro
Kadung ati wes sing ono
Njaluk tulung riko ngadoho

Sepurane baen sun eman nong welase
Hang bengene sing gampang uliye nggayuh atine
Saikine riko teko nong isun maning
Arep nyambung roso hang wes riko gawe
Riko gawe loro

Lilakno wes isun lilakno
Ojo ngarep isun maning
Ojo nyikso isun maning
Loro rasane mulo loro
Kadung ati wes sing ono
Njaluk tulung riko ngadoho

Lilakno wes isun lilakno
Ojo ngarep isun maning
Ojo nyikso isun maning
Loro rasane mulo loro
Kadung ati wes sing ono
Njaluk tulung riko ngadoho

Sepurane baen sun eman nong welase
Hang bengene sing gampang uliye nggayuh
Sepurane baen

Video Sepurane

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu