downloadlagu-76.com

Download lagu Nella Kharisma, Dory Harsa - Banyu Moto mp3 & video

Download lagu Nella Kharisma, Dory Harsa - Banyu Moto dengan kualitas tinggi. Download album single ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2020. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Nella Kharisma, Dory Harsa

Artis Nella Kharisma Dory Harsa
Judul Banyu Moto
Album Banyu Moto (single)
Rilis 2020

Link Download Nella Kharisma, Dory Harsa - Banyu Moto

Lirik Lagu Banyu Moto

 

Mas, tungakne aku yo, mugo-mugo kabeh lancar "

"Nyanyikan semangat, jaga mood, berdo'a, Gusti berkahi"

'Cantik, ya? Oh, pinter ya? '

"Berdoa ya, dah"

Tembang iki tak gawe

Mung kanggo kowe

Nyanyikan paling tak tenani

Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki

Nyanyikan dokumen

Sumpah lan janji

Sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?

Tresno tulus yo mung kanggo awakku?

Sampai mati 'kan kupastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu

Tresnaku

Hoo-oo-oo

Banyu moto iki sing dadi saksi

Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?

Tresno tulus yo mung kanggo awakku?

Sampai mati 'kan kupastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?

Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)

Sampai mati 'kan kupastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati

Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu

Tresnaku

'Golek iki ke Sampean?'

'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'

'Lah jarene aku tulang rusukmu'

'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'

"Ndi gelangku?"

"Apa ijolke?"

"Di jolke opo?"

"Tak ijol iki"

Sampai kapan kau buktikan

Tresno tulus yo kanggo awakku?

Sampai mati kan kupastikan

Video Banyu Moto

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu