downloadlagu-76.com

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Cendol Dawet Version) mp3 & video

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Cendol Dawet Version) dengan kualitas tinggi. Download album single ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2020. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Artis Nella Kharisma
Judul Pamer Bojo (Cendol Dawet Version)
Album Pamer Bojo (Cendol Dawet Version) (single)
Rilis 2020

Link Download Nella Kharisma - Pamer Bojo (Cendol Dawet Version)

Lirik Lagu Pamer Bojo (Cendol Dawet Version)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Video Pamer Bojo (Cendol Dawet Version)

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu