downloadlagu-76.com

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan mp3 & video

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan dengan kualitas tinggi. Lagu ini masuk dalam album The Best OM KLASIKA Vol.1. Kamu juga bisa download Album ini secara full dengan gampang. Album ini dirilis pada tahun 2019. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Artis Nella Kharisma
Judul Wegah Kelangan
Album The Best OM KLASIKA Vol.1
Rilis 2019

Link Download Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Lirik Lagu Wegah Kelangan

 

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti, sing tak pikir saiki

Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kui karepmu
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Video Wegah Kelangan

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2020
Download Lagu Terlengkap 2020, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu