downloadlagu-76.com

Download lagu ROFA - Majenang Tekan Lumbir mp3 & video

Download lagu ROFA - Majenang Tekan Lumbir dengan kualitas tinggi. Download album single ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2021. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari ROFA

Artis ROFA
Judul Majenang Tekan Lumbir
Album Majenang Tekan Lumbir (single)
Rilis 2021

Link Download ROFA - Majenang Tekan Lumbir

Lirik Lagu Majenang Tekan Lumbir

Tresna suci kiye anugrah sekang Gusti
Nafsu kadang ngaku-aku setan ngrisik i
Tukul wiwit wingi rika esih bayi
Sejatine kawit durung dumadi

Inyong ora ngrayu iki seka atiku
Mbok gelem ya rika dadi kanca uripku
Kabeh susah seneng dilakoni bareng
Tekan tua ora pisah selawase

Iki prasetyaku tulung rika rungakna
Inyong rika wis takdire dadi siji
Kaya Majenang tekan daerah Lumbir
Tansah nyambung lewat dalan mubeng-mubeng

Video Majenang Tekan Lumbir

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu