downloadlagu-76.com

Download lagu Safira Inema - NGGAWE NANGIS mp3 & video

Download lagu Safira Inema - NGGAWE NANGIS dengan kualitas tinggi. Download album single ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2021. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Safira Inema

Artis Safira Inema
Judul NGGAWE NANGIS
Album NGGAWE NANGIS (single)
Rilis 2021

Link Download Safira Inema - NGGAWE NANGIS

Lirik Lagu NGGAWE NANGIS

loro motoku yen nyaw~ng kowe
loro atiku nganti jeru koyo ngene
yen pancen ra tresno ket biyen ngomongo
ojo sak penakmu mung nggawe nangis aku

loro dadaku yen nyaw~ng kowe
tambah loro atiku kowe gandeng karo dek’e
yen pancen ra tresno ket biyen ngomongo
aku seh urip po wes mbok anggep tanpo nyowo

ajur mumur lemes tanpo daya
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
abot awakku koyo ora nduwe balung
biyen kowe tak tulung
saiki malah mentung teko mburiku

loro motoku yen nyaw~ng kowe
loro atiku nganti jeru koyo ngene
yen pancen ra tresno ket biyen ngomongo
ojo sak penakmu mung nggawe nangis aku

loro dadaku yen nyaw~ng kowe
tambah loro atiku kowe gandeng karo dek’e
yen pancen ra tresno ket biyen ngomongo
aku seh urip po wes mbok anggep tanpo nyowo

ajur mumur lemes tanpo daya
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
abot awakku koyo ora nduwe balung
biyen kowe tak tulung saiki malah mentung

ajur mumur lemes tanpo daya
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
abot awakku koyo ora nduwe balung
biyen kowe tak tulung saiki malah mentung teko mburiku

Video NGGAWE NANGIS

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu