downloadlagu-76.com

Download lagu Sysahiba Saufa - Pikir Mateng mp3 & video

Download lagu Sysahiba Saufa - Pikir Mateng dengan kualitas tinggi. Download album single ini dengan CEPAT dan nyaman. Album ini dirilis pada tahun 2020. Jangan lupa kamu cek juga lagu lainnya dari Sysahiba Saufa

Artis Sysahiba Saufa
Judul Pikir Mateng
Album Pikir Mateng (single)
Rilis 2020

Link Download Sysahiba Saufa - Pikir Mateng

Lirik Lagu Pikir Mateng

Opo uwes mbok piker mateng
Karo aku kowe kondo~demen
Tresno ra mung no lambe
Tresno ora sepele
Tresno abot sanggane

Opo uwes mbok piker mateng
Karo aku pegen urip~ bareng
Aku ra golek rupo aku ra golek bondo
Seng tak golek i setio

Sangune wong omah~ ben ra bubrah
Ati kudu tatak ~ora cukup sokor budal
Kudu lurus lakumu jejek prinsip
Urepmu ~sebaiknya begitu

Sangune uwong bebrayan
Bene langgeng
Ati kudu kenceng ora cukup golek seneng
Kudu kuat nandang pancobane
Uripmu sebaiknya begitu

Opo uwes mbok piker mateng
Karo aku pegen urip~bareng
Aku ra golek rupo aku ra golek bondo
Seng tak golek i setio

Sangune wong omah
Ben ra bubrah
Ati kudu tatak ora cukup sokor budal
Kudu lurus lakumu jejek prinsip
Urepmu sebaiknya begitu

Sangune uwong bebrayan
Bene~langgeng
Ati kudu kenceng ora cukup golek seneng
Kudu kuat nandang pancobane
Uripmu sebaiknya begitu

Kudu kuat nandang~pancobane
Uripmu~ sebaiknya begitu

Video Pikir Mateng

loading..
Download Lagu Mp3 Terbaik 2021
Download Lagu Terlengkap 2021, Download Mp3 dan video, Gudang Lagu